Wilt u investeren in een pand?

Bent u op zoek naar een woning als investering? Ons ervaren team kan u helpen bij het zoeken naar uw woning. Van eenvoudig advies (evaluatie, ...) tot gepersonaliseerd onderzoek, wij helpen u graag bij het vinden van de ideale pand aan de juiste prijs! Wij kunnen u ook adviseren over de juridische aspecten van de aankoop en ontlasten u desgewenst graag van het dagelijks beheer van uw onroerend goed!

Investeren

Bent u een vastgoedbelegger?


Hoe te kopen?


Kopen om door te verkopen? Kopen om aan uw kinderen te geven? Wilt u weten of u sociaal of privĂ© moet kopen? Moet u een bedrijf vormen om uw eigendom(en) te kopen? Heeft het zin om een vruchtgebruik- of erfpachtverwervingsstructuur op te zetten? Dit zijn allemaal vragen die we zullen behandelen en beantwoorden volgens uw persoonlijke behoeften op korte en lange termijn. 


Welke strategie moet worden gevolgd?


Zodra we uw behoeften begrijpen, zullen we een acquisitie-, retentie- en exitstrategie voor u ontwikkelen.


Ontdoe u van de dagelijkse beheer


J&J Management, ons privé-beheerteam, ontlast u graag van het dagelijkse beheer van uw vastgoedpatrimonium. Het wachtwoord is duidelijk, we zorgen voor alles. U profiteert van een optimaal rendement zonder dat u zich daar zorgen over hoeft te maken!


Zullen we het tijdens de koffie bespreken?


Neem nu contact op met ons team. We verwelkomen u graag in onze kantoren onder het genot van een kopje koffie om naar uw project te luisteren.


--> John de Troyer: 0475 307 491

94%

Tevreden klanten

100%

Vertrouwelijkheid

15 dagen

Gemiddeld voor verkoop en verhuur

9 medewerkers tot uw dienst

Gratis schatting U zoekt